Data: 14.02.2012

Andrei Chiliman: ”Le mulțumesc rugbyștilor, în numele locuitorilor Sectorului 1, pentru ajutorul dat la deszăpezire”

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, mulțumește Federației Române de Rugby, în numele locuitorilor Sectorului 1, pentru sprijinul acordat în acțiunea de deszăpezire a spitalelor din Sectorul 1.

"În aceste momente deosebite este nevoie de implicare și solidaritate din partea tuturor cetățenilor. Prin gestul lor, rugbyștii au arătat că le pasă, dând un exemplu de spirit civic. Le mulțumesc în mod deosebit pentru ajutorul dat la deszăpezire", afirmă Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

Zeci de sportivi de la cluburile de rugby din Bucureşti participă, marţi, 14 februarie 2012, la acţiuni de deszăpezire în zona Spitalelor Grigore Alexandrescu, Sf. Maria, Filantropia, Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri şi la Spitalul de Oftalmologie, administrația locală punând la dispoziția acestora utilaje şi lopeţi.

Totodată, Primarul Andrei Chiliman face un apel la asociațiile de locatari din Sectorul 1 să curețe zăpada din perimetrul blocurilor și să o depoziteze pe spațiile verzi și nu pe carosabil. Același apel este adresat și proprietarilor de mașini care își curăță autoturismele de zăpada căzută în ultimele zile. Utilaje ale Companiei Romprest vor ridica zăpada depozitată de cetățeni și o vor transporta în zona de Nord a Bucureștiului, în spațiile prestabilite.




Serviciul Imagine, Cultură, Presă și Informatică
Tel. fix: 021/222.36.24
Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă
E-mail: presa.primaria1@gmail.com