Data: 07.05.2012

Lege și ordine: Poliția Locală Sector 1 a aplanat un conflict în zona Universității

Doi bucureșteni recalcitranți, care agresau verbal și fizic trecătorii din zona Universității, au fost reținuți de Poliția Locală Sector 1. Incidentul s-a petrecut duminică, 6 mai 2012, la ora 20.30, la intersecția străzilor Edgar Quinet și Academiei.

Un agent local aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu le-a cerut agresorilor să se legitimeze, moment în care aceştia au devenit recalcitranţi şi violenţi, întreaga scenă fiind filmată de trecători.

Serviciul Intervenții Rapide din cadrul Poliției Locale Sector 1 a intervenit în câteva minute, imobilizând doi dintre agresori, cel de al treilea reuşind să fugă. Agresorii au fost conduşi la sediul Poliţiei Locale din Calea Griviţei nr. 208-210, Sector 1, unde au fost identificaţi.

Au fost întocmite actele procedurale pentru infracțiunea de ultraj şi, ulterior, au fost predaţi la Secţia 1 Poliţie, pentru continuarea cercetărilor şi întocmirea dosarului penal. Câteva ore mai târziu a fost identificat şi al treilea agresor de către agenții Secţiei 1 Poliţie.

Procurorul de caz a emis Ordonanţă de Reţinere de 24 ore pentru primii doi agresori, urmând ca astăzi, 07 mai 2012, să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.






Serviciul Imagine, Cultură, Presă și Informatică
Tel. fix: 021/222.36.24
Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dima
E-mail: presa.primaria1@gmail.com