Data: 23.06.2012

Primarul Sectorului 1 și Consiliul Local au fost învestiți în funcție

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a fost instalat în funcţie, sâmbătă, 23 iunie 2012, şi a depus jurământul într-o ceremonie organizată la sediul Primăriei Sectorului 1, după validarea Consiliului Local de Sector.

Nevoile comunității au fost, sunt și vor fi întotdeauna mai importante decât interesele personale, a declarat Primarul Andrei Chiliman. "La Sectorul 1, am avut şi avem cu toţii înţelepciunea de a înţelege că, mai presus de interesele personale ale fiecăruia dintre noi, mai presus de interesele politice ale grupării din care facem parte, stau nevoile comunităţii noastre. Am avut şi avem cu toţii priceperea de a trece peste ceea ce ne dezbină şi de a lucra împreună, ca o echipă, pentru ca Sectorul 1 să rămână cea mai dezvoltată comunitate din România" – Andrei Chiliman.

Edilul Sectorului 1 a cerut echipei de consilieri locali două lucruri: seriozitate şi implicare: "Seriozitate în actul administrativ, în aplicarea proiectelor noastre, şi implicare permanentă în rezolvarea problemelor oamenilor care ne-au trimis pe toţi aici. Dacă ne vom face datoria în acest mod, succesul nostru ca echipă este garantat".

La ceremonia de învestire în funcție a fost prezent Primarul General, Sorin Oprescu, căruia edilul Andrei Chiliman i-a mulțumit pentru parteneriatul funcțional pe care l-a avut cu Primăria Capitalei în ultimii ani. "Îmi exprim, de asemenea, convingerea că, şi de acum înainte, vom lucra împreună, la fel de bine, pentru dezvoltarea integrată a Bucureştiului", a mai declarat Andrei Chiliman.

La rândul său, Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, i-a urat succes Primarului Andrei Chiliman în noul mandat și l-a asigurat de o colaborare la fel de bună ca și până acum pentru continuarea proiectelor de dezvoltare a Bucureștiului.

În cadrul aceleiași ședințe, a fost validat și noul Consiliu Local al Sectorului 1 care este alcătuit din 27 de membri, dintre care 19 reprezentanţi ai USL, 5 reprezentanți PD-L şi 3 reprezentanți PPDD.

La eveniment au mai fost prezenți subprefectul Capitalei, Mariana Câmpurean, judecătorul Ana Maria Voicu de la Judecătoria Sector 1, deputatul Ludovic Orban și europarlamentarul Cristian Bușoi.



Serviciul Imagine, Cultură, Presă și Informatică
Tel. fix: 021/222.36.24
Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dima
E-mail: presa.primaria1@gmail.com