Data: 03.06.2014

Competiție inedită în cadrul Cupei 1: Echipa profesorilor vs. Echipa Primăriei Sectorului 1

Cea de-a 13-a ediție a Cupei 1 se apropie de final, însă nu înainte de a-i provoca la o competiție inedită pe cei care îi coordonează pe micii campioni, pe de o parte, și pe organizatori, de cealaltă parte. Astfel, miercuri, 4 iunie 2014, pentru prima dată în istoria Cupei 1, două echipe inedite de seniori își vor disputa supremația: Echipa Profesorilor Cupa 1 vs. Echipa Primăriei Sectorului 1. Meciul de fotbal va avea loc începând cu ora 19.30, la Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I (Str. Butuceni nr. 10, Sector 1).

Membrii celor două echipe vor fi încurajați de Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, precum și de patru glorii ale fotbalului românesc: Rică Răducanu, Ion Goanță, Vasile Caciureac și Marian Rada.

Acest meci inedit va fi precedat de o altă competiție la fel de interesantă, cea care îi va aduce pe același teren pe profesorii de sport din Sectorul 1 și pe părinți. Meciul se va desfășura tot miercuri, 4 iunie 2014, începând cu ora 18.30, la Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I, și este extrem de important pentru că reunește cele două "tabere" care au un rol extrem de important în ghidarea copiilor către sport. Astfel, cu ajutorul lor, acești copii se transformă în Campioni Cupa 1.

  



Prezenţa unui reprezentant al instituţiei dvs. ne onorează.





Serviciul Imagine, Cultură, Presă și Informatică
Tel. fix: 021/222.36.24
E-mail: presa.primaria1@gmail.com