Data: 27.10.2014

INVITAȚIE DE PRESĂ: Primarul Andrei Chiliman va prezenta rețeaua școlară cu predare în limbi străine

Primăria Sectorului 1 a început anul acesta o campanie de extindere a rețelei de învățământ preșcolar și școlar cu predare în limbi străine. Administrația locală își propune să îmbunătățească oferta educațională întrucât infrastructura și dotările de care dispune concurează ca standarde de calitate cu cele din învăţământul privat.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, va prezenta marți, 28 octombrie 2014, la orele 11:00, în prezența Excelenței Sale, Domnul Werner Hans LAUK, Ambasadorul Republicii Federale Germania în România, rețeaua școlară extinsă cu predare exclusivă în limba germană. Evenimentul va avea loc la Grădinița Colegiului German Goethe din Str. Christian Tell nr. 22, Sector 1 – una dintre unitățile școlare incluse în acest proiect. La eveniment va mai participa și consilierul Ministrului Educației, Stelian Fedorca.

Procesul de extindere a programei școlare cu predare în limbi străine inițiat de Primăria Sectorului 1 nu vizează doar învățământul cu predare în limba germană, ci și în alte limbi de circulație internațională: franceză, engleză, spaniolă etc.



Prezenţa unui reprezentant al instituţiei dvs. ne onorează.






Serviciul Imagine, Cultură, Presă și Informatică
Tel. fix: 021/222.36.24
E-mail: presa.primaria1@gmail.com