Data: 24.06.2016

Primarul Sectorului 1 și Consiliul Local au fost învestiți în funcție

Noul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, a fost învestit în funcție vineri, 24 iunie 2016, ocazie cu care a depus jurământul într-o ceremonie organizată la sediul Primăriei Sectorului 1, după validarea Consiliului Local.

"În Sectorul 1 campania electorală s-a terminat demult. De aceea, invit cei 27 de consilieri locali să ne apucăm de treaba și să lăsam politica la ușa primăriei. Cetățenii Sectorului 1 ne-au acordat încrederea lor pentru a fi o echipă și pentru a lucra împreună pentru creșterea standardului de viață a comunității din această zonă administrativă", a declarat Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache.

În cadrul aceleiași ședințe, au fost validați 26 din cei 27 de consilieri locali care au fost aleși cu ocazia scrutinului din data de 5 iunie 2016. Potrivit rezultatelor alegerilor locale, noul Consiliu Local al Sectorului 1 este alcătuit din 27 de membri, dintre care nouă reprezentanţi ai PSD-UNPR, opt reprezentanți USB, șase reprezentanți PNL şi câte doi reprezentanți ai ALDE și PMP.

La eveniment au mai participat și prefectul Capitalei, Paul Nicolae Petrovan, fostul Primar al Sectorului 1, Andrei Chiliman și judecătorul Roxana Iuliana Vasile de la Judecătoria Sector 1.

Ședința de constituire a noului Consiliu Local a fost convocată prin Ordinul Prefectului Municipiului București nr. 394/2016.







Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică
Tel. fix: 021/222.36.24
E-mail: presa.primaria1@gmail.com