Data: 14.07.2016

Vacanță de poveste în Parcul Bazilescu

Vara aceasta, visele copiilor capătă viața în Parcul Bazilescu, care devine polul distracției pentru micuții din Capitală. Teatrul Excelsior și Primăria Sectorului 1 îi așteaptă pe cei mici, până pe 4 septembrie, cu un program de poveste, alternativă ideală de petrecere a timpului liber în timpul vacanței mari.

Astfel, în fiecare weekend, până la începutul lunii septembrie, organizatorii le-au pregătit copiilor, și nu numai, spectacole de teatru, dans, muzică, balet, numere de magie precum și proiecții de filme în aer liber. Atelierele de joacă pentru cei mici și concursurile cu premii sunt doar câteva dintre surprizele pe care inițiatorii proiectului le-au pregătit copiilor în această vară.

Vacanţa de vară cu EXCELSIOR se dorește a fi un eveniment de amploare care să ofere copiilor și tinerilor un mod plăcut de petrecere a timpul liber în vacanță și, în egală măsură, o șansă de a intra în contact cu fascinanta lume a artelor spectacolului.

Fiecare sfârșit de săptămână pe care copiii îl vor petrece în Parcul Bazilescu, împreună cu Teatrul Excelsior, va avea o altă savoare și se va construi în jurul unei teme din universul copilăriei, grație unor artiști consacrați, dar și a micuților aspiranți, plini de talent, care visează să ajungă vedete. Protagoniștii mini-festivalului vor fi  copiii și adolescenții.

Astfel, în fiecare zi de vineri, sâmbătă și duminică, Parcul Bazilescu, zona din apropierea Teatrului de Vară, va deveni un tărâm al poveștii. Organizatorii îi așteaptă pe bucureșteni în număr cât mai mare să admire talentul copiilor și tinerilor și să se bucure de inocența și energia copilăriei.

Programul evenimentelor din acest sfârșit de săptămână din Parcul Bazilescu este următorul:

 Vineri, 15 iulie, începând cu orele 21:00: "Actorul și sălbaticii" – proiecție film;
 Sâmbătă, 16 iulie, între orele 18:00 - 22:30: "Vaca-cameleon" – Trupa Prietenii veseli, Concurs cu premii, "A fost odată o rață", Musical Grupul Rogvaiv, "Papagalii năzdrăvani" – Trupa Dominium, "Coana Chirița" – proiecție film;
 Duminică, 17 iulie, între orele 18:00 - 22:30: "Lumea Poveștilor – Hodorontronk", Concurs cu premii, Concert Emilia Mușală – Prințesele copilăriei, "Nică a Petrei" – Annemary Ziegler, Prezentare de moda Aioffe Boutique Kids, Concert THEO, Concert Selin Ozer, Buletin de București – proiecție film;



Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică
Tel. fix: 021/222.36.24
E-mail: presa.primaria1@gmail.com