Data: 24.03.2017

Eveniment de muzică și dansuri populare românești cu ocazia celebrării Unirii din anul 1918

Primăria Sectorului 1 invită cetățenii din Sectorul 1 la un spectacol de muzică și dansuri populare românești prilejuit de celebrarea a 99 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. Evenimentul va avea loc duminică, 26 martie 2017, începând cu ora 16:00, la Berăria H din Parcul Herăstrău.

Atmosfera și buna-dispoziție la spectacol vor fi asigurate de artiști de renume ai scenei muzicale românești : Nicolae Furdui Iancu, Laura Lavric, Daniela Condurache, Cristofor Aldea-Teodorovici, Angelica Flutur, Alexandru Brădățan, Silvana Riciu, Andreea Chisăliță,  Ilie Chiraș și alții.

"În data de 27 martie se împlinesc 99 de ani de la Unirea, din păcate vremelnică, a Basarabiei cu România. De aceea, îi învit pe cetățenii Sectorului 1 să participe în număr cât mai mare la acest spectacol de suflet românesc, pentru a cânta împreună pentru Basarabia", a declarat Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache.

La acest eveniment vor participa Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, consilieri locali și personalități de seamă ale vieții publice românești.