Data: 16.11.2005

Comunicat - Administratori de condominiu atestaţi în sectorul 1

Administratori de condominiu atestaţi în sectorul 1

Consiliul Local al Sectorului 1 împreună cu Serviciul de Relaţii cu Asociaţiile de Proprietari au organizat în data de 09 noiembrie 2005 o nouă sesiune de examinare în vederea obţinerii atestatului de administrator  de condominiu. Rezultatele s-au afişat luni, 14 noiembrie.

Examenul a constat în două probe: un interviu şi o probă scrisă, ambele fiind obligatorii pentru promovare. Proba scrisă a constat într-un test grilă cu 20 de întebrări, fiecare având câte 0,25 puncte, într-un interval de 30 de minute. Proba orală, interviul, a testat cunoştinţelor candidaţilor atât în ceea ce priveşte latura de administrare a condominiului, cât  şi latura  economico-financiară.

Din cei 36 de candidaţi înscrişi, doi dintre aceştia nu s-au prezentat, iar examenul a fost promovat de 13 candidaţi. Cei doi candidaţi ce nu s-au prezentat pot susţine examenul în sesiunile ce vor avea loc în perioada următoare.

Comisia de examinare a fost formată din şefii serviciilor Relaţii cu Asociaţiile de Proprietari şi Control Asociaţii de Proprietari, directorul Direcţiei de Resurse Umane şi un consilier din cadrul  Consiliului  Local  al  Sectorului 1.

Menţionăm că cei 13 candidaţii admişi în urma examenului au dreptul să-şi desfăşoare activitatea de administrator de condominiu  doar pe raza Sectorului 1.

Biroul de Presa