Data: 10.05.2019

Conferință de Presă comună Primarul Sectorului 1 și Ministrul Culturii

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, și Ministrul Culturii și Identității Naționale, Valer Daniel Breaz, vor susține o conferință de presă comună luni, 13 mai 2019, începând cu ora 11:00, în Sala de Consiliu a Primăriei din Bd. Banu Manta nr.9.

Tema evenimentului de presă o constituie transferul Teatrului de Vară din Parcul Bazilescu din patrimoniul Ministerului Culturii și Identității Naționale în administrarea Consiliului Local Sector 1.

Conferința de presă va fi urmată, începând cu ora 11:30, de o vizită în teren. Transportul până la Teatrul de Vară este asigurat de către Primăria Sectorului 1.
Guvernul României a aprobat, în ședința din data de 8 mai 2019, o Hotărâre privind trecerea Teatrului de Vară din Parcul Bazilescu din domeniul public al statului și din administrarea Institutului Naţional al Patrimoniului, în domeniul public al Municipiului Bucureşti în scopul desfășurării de activități culturale. Printr-o hotărâre ulterioară a Consiliului General al Municipiului București, Teatrul de Vară va trece în administrarea Primăriei Sectorului 1.

După preluarea în administrare a teatrului, Primăria Sectorului 1 îl va renova și îl va moderniza, pentru a reda circuitului cultural acest veritabil simbol al cartierului Bucureștii Noi.

Prezența unui reprezentant al instituției dumneavoastră la acest eveniment ne onorează!




Serviciul Imagine și Relații cu Mass-Media
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: presa.primaria1@gmail.com