Data: 25.10.2019

Vine iarna, vine frigul, dar noi avem o veste bună: dăm startul depunerii cererilor pentru acordarea ajutoarelor de încălzire!

Ai venituri reduse și  domiciliul sau reședința în Sectorul 1? Începând cu data de 14 octombrie îți poți depune cererea pentru a beneficia de ajutor de încălzire pentru sezonul rece noiembrie 2019-martie 2020.

Cererea privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu energie termică, gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri însoţită de actele doveditoare privind componenţa familiei şi veniturile acesteia se depune la  sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1, din Bulevardul Mareşal Averescu nr. 17, corp E, parter, camera 1.

Dacă îți depui cererea până în data de 20 a lunii respective vei beneficia de ajutor chiar începând cu luna depunerii cererii,  iar în cazul în care depui cererea după data de 20 vei beneficia de ajutorul de încălzire începând cu luna următoare.

Pentru acordarea ajutorului cu energie termică, limita venitului mediu net lunar pe membru de familie este de 786 lei în cazul familiilor şi 1.082 lei în cazul persoanei singure.

În cazul în care locuința este încălzită cu gaze naturale, energie electrică, precum şi cu lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri, limita venitului net pe membru de familie este de 750 lei atât în cazul familiilor, cât şi în cazul persoanei singure.

Mai multe amănunte pe acest subiect pot fi consultate pe site-ul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1 accesând următorul link: http://www.dgaspc-sectorul1.ro/pagina.aspx?pid=131&keyn=53


Serviciul Imagine şi Relaţii cu Mass-Media
Tel: 021/319.10.13 int 151
E-mail: presa.primaria1@gmail.com