Data: 01.11.2019

Premieră pentru București: În Piața Matache și Piața Domenii poți plăti cu cardul, direct la producători!

Ți s-a întâmplat să treci prin piață, să ți se facă poftă de roșii sau de brânză de oaie, să nu ai bani cash la tine și să fii nevoit să îți pui pofta în cui? Avem o veste care te va bucura: de-acum vei putea plăti la piață cu cardul!

Este o premieră pentru București! În Piața Matache și în Piața Domenii poți plăti cu cardul, direct la producători!

Pentru a da posibilitatea celor care sunt obișnuiți și care apreciază sistemul electronic de plată să cumpere direct de la țărani produse  agroalimentare proaspete și sănătoase, vom monta POS-uri în toate piețele administrate de Consiliul Local Sector 1.

"Comerţul din pieţele Sectorului 1 ţine pasul cu progresul tehnologic. În premieră pentru Bucureşti, clienţii care achiziţionează legume sau fructe din pieţele Sectorului 1 pot plăti produsele cu cardul direct la producătorii care deţin dispozitive POS. Îi încurajez pe cei care-şi comercializează produsele să adopte în număr cât mai mare această modalitate modernă, sigură şi rapidă de plată, pentru ca locuitorii Capitalei să îşi poată face cumpărăturile în condiţii demne de secolul XXI", a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Montarea de POS-uri în cele două piețe face parte dintr-un proiect pe care îl derulăm împreună cu Asociaţia Administratorilor de Pieţe din România, Mastercard şi Patria Bank.