Data: 18.12.2019

Elevii noștri au aflat că drogurile nu sunt nici “refugiu”, nici “surse ale fericirii”. Spune NU drogurilor, spune DA vieții!

Îi știi de la televizor, din filme sau le asculți cântecele la radio. Giulia, Nicoleta Nucă, Diana Munteanu și Codin Maticiuc și-au dedicat ziua de astăzi elevilor din trei licee din sectorul nostru.

Astfel, adolescenții care învață la Colegiul "Viaceslav Harnaj", la Liceul "Timotei Cipariu" și la Liceul "Miguel de Cervantes" au primit informații, pe înțelesul lor, de la vedetele lor preferate despre ce înseamnă consumul de droguri, care sunt riscurile la care sunt supuși, care sunt pedepsele legate de acest viciu și cui ar trebui să ceară ajutorul dacă se află în această situație.

Sub sloganul "Spune NU drogurilor, spune DA vieții", campania de prevenire a consumului de droguri în rândul tinerilor are loc în cadrul proiectului "Too Smart To Start" și se desfășoară prin Centrul Cultural al Sectorului 1.

IMPORTANT! Nu uitați că Poliția Locală Sector 1 are în desfășurare campania "Școala, un loc sigur", în care cu toții putem semnala aspecte pe care le considerăm potențial periculoase, la numărul de telefon 021.9540.