Data: 24.03.2020

Măsuri importante luate în ședința de lucru de ieri a conducerii Primăriei Sectorului 1

Primăria Sectorului 1 continuă adoptarea de măsuri pentru protejarea și sprijinirea cetățenilor vulnerabili în contextul epidemiei de coronavirus.

Iată măsurile adoptate în ședința de ieri, cu aplicabilitate începând de astăzi, 24 martie 2020:

! Furnizarea de alimente și alte lucruri de strictă necesitate cetățenilor cu vulnerabilitate ridicată la expunerea la infectarea cu coronavirus (vârsta 65+), fără susținători sau altă formă de ajutor, conform art. 8 din ordonanța militară.

! Intensificarea monitorizării de la distanță, prin montarea de holtere, a persoanelor aflate în carantină sau izolare la domiciliu, prioritate având categoria de cetățeni cu vulnerabilitate ridicată la expunerea la coronavirus (vârsta 65+). Atragerea de voluntari din sistemul medical, care să sprijine personalul Complexul Multifuncțional Caraiman în această acțiune.

! Închiderea, începând de astăzi, 24 martie 2020, a tuturor parcurilor și locurilor de joacă aflate în administrarea Primăriei Sectorului 1 și monitorizarea acestora prin Poliția Locală a Sectorului 1 și sistemul video al Administrației Domeniului Public Sector 1.