Data: 15.09.2020

Sectorul 1: Tablete gratuite și pentru copiii și educatorii din învățământul preșcolar

În premieră la nivel național, Primăria Sectorului 1 va da tablete și copiilor din grădinițe și educatorilor acestora. Programul de distribuire a tabletelor pentru învățământul preșcolar va debuta mâine la Grădinița nr.162 din Sectorul 1 al Capitalei. Ca și în cazul elevilor și cadrelor didactice de la școli și licee, Primăria Sectorului 1 va pune la dispoziția preșcolarilor și educatorilor și conectarea la internet pentru următorii doi ani.

Aceasta nu este singura veste bună cu care sunt întâmpinați preșcolarii și educatorii de la Grădinița nr. 162 în noul an școlar. Începând cu acest an școlar, procesul de învățământ se desfășoară într-un corp de clădire nou construit de către administrația locală a Sectorului 1.

Mai multe amănunte legate de distribuirea tabletelor și de finalizarea investiției la sediul clădirii grădiniței vor fi furnizate  de primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc miercuri, 16.09.2020, începând cu ora 11:00, la sediul Grădiniței nr. 162, strada Sangerului nr. 25-27.

Prezența unui reprezentant al instituției dumneavoastră la acest eveniment ne onorează!




Serviciul Imagine și Relații cu Mass-Media
Tel. fix: 021.319.10.13/int.151
E-mail: presa.primaria1@gmail.com