Data: 05.04.2021

Toleranță zero față de construcțiile ilegale!

Primăria Sectorului 1, prin Poliția Locală, continuă identificarea construcțiilor ilegale și  sancționarea  celor care nu respectă disciplina în construcții.

Cea mai mare sancțiune contravențională aplicată în această perioadă de inspectorii Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal a fost în cuantum de 40.000 lei pentru o construcție ilegală din zona Chitila. Sancțiunea a fost însoțită de oprirea și desființarea lucrărilor executate ilegal și aducerea la starea inițială a imobilului.

În urma mai multor sesizări primite de la cetățeni cu privire la faptul că în zona Chitila se execută lucrări de construire pe terasa unui imobil P+ 4E, polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții au efectuat verificări, ocazie cu care au constatat că în locație au fost executate lucrări fără a deține autorizație, constând în edificarea unei construcții pe terasa imobilului.

Totodată, polițiștii locali au constatat că la nivelul parterului au fost efectuate compartimentări pe toată suprafața destinată locurilor de parcare.

Pentru cele de mai sus s-a întocmit proces verbal de constatare și sancționare a contravențiilor, dispunându-se oprirea și desființarea lucrărilor nelegal executate și aducerea imobilul la starea inițială.

În perioada 22-28 martie 2021, în domeniul disciplinei în construcții, polițiștii locali au aplicat un număr de 15 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 237.000 lei.

          

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro