Data: 23.08.2021

Redeschidem baza sportivă "Cireșarii" pentru toți locuitorii Sectorului 1

Primăria Sectorului 1 urmează să încheie un protocol cu Ministerul Educației pentru a reabilita Clubul Copiilor Sector 1 - Baza sportivă Cireşarii și a-l redeschide pentru iubitorii de sport și mișcare în aer liber.

Aceasta este concluzia întâlnirii de astăzi dintre edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, și ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Primăria Sectorului 1 urmează să facă investiții în baza sportivă, iar clădirile vor fi reabilitate și renovate. De asemenea, instituția urmează să lanseze un concurs de proiecte pentru reamenajarea parcului și a clubului sportiv "Cireșarii". 

Clubul Copiilor Sector 1 - Baza sportivă Cireşarii a fost amenajat în 1947. Complexul a trecut, 30 de ani mai târziu, în administrarea Ministerului Educaţiei. În prezent,  baza sportivă se află într-o stare avansată de degradare.

În noiembrie 2020, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a inițiat primele discuții cu Ministerul Educației pentru ca Baza sportivă Cireşarii să fie modernizată și redată comunității Sectorului 1.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro