Data: 14.04.2022

Piața Amzei: Am reamenajat centrul de donații pentru refugiații din Ucraina

Administrația locală a Sectorului 1 a reamenajat în Piața Amzei centrul de donații unde cetățenii și organizațiile neguvernamentale pot dona produse de strictă necesitate pentru refugiații din Ucraina. Acesta a fost mutat într-unul din spațiile de la parterul imobilului din Piața Amzei nr. 13.

Centrul este deschis de zilnic, de luni până duminică, în intervalul orar 10.00- 18.00. Menționăm că în zilele de 17 aprilie (Sărbătoarea Floriilor) și în perioada 22-25 aprilie (Sărbătorile de Paște) acest centru va fi închis.

Aici sunt acceptate la donație produse medicale (măști de protecție și dezinfectanți), îmbrăcăminte nouă/ nefolosită, produse de igienă (periuță și pastă de dinți, șampon, săpun, șervețele umede și produse pentru nou-născuți), prosoape și/sau pături călduroase, sau alimente neperisabile (biscuiți, conserve de carne/ pește/ pate, apă) etc.

Cei care vor să ne sprijine în această acțiune umanitară sunt rugați să sune la numărul de telefon al Poliției Locale Sector 1 - 021/9540 - număr apelabil non- stop.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro