Data: 31.05.2022

Chestionar on-line pentru locuitorii Sectorului 1: Cât de eficiente au fost măsurile luate de administrația locală în pandemie?

Locuitorii Sectorului 1 pot completa on-line un chestionar și să-și spună părerea cu privire la serviciile oferite de administrația locală în timpul pandemiei de coronavirus.

Aceste date sunt necesare pentru o bună desfășurare a acțiunii de auditul performanței cu tema "Eficiența și eficacitatea măsurilor luate de municipalități pe perioada pandemiei pentru asigurarea unor servicii de calitate" la Sectorul 1 al Municipiului București, desfășurată de Camera de Conturi București.

În vederea obținerii unui număr reprezentativ de răspunsuri, chestionarul a fost transpus într-un document google forms care poate fi accesat la linkul următor:
https://forms.gle/Dh8xiTvEEgS18dp7A

Menționăm că durata estimată de completare a chestionarului este de 5 minute.

Setarea chestionarului nu permite afișarea / colectarea  adreselor de e-mail ale cetățenilor care vor completa chestionarul, astfel se asigură confidențialitatea respondenților.

Răspunsurile vor fi prezentate în mod centralizat, agregat și anonimizat (implicit) în Raportul de Audit întocmit de Camera de Conturi București, în scop pur statistic, doar pe parcursul și în interesul misiunii de audit.

Chestionarul se poate completa online până la data de 19 iunie 2022, ora 23:00.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro