Data: 14.06.2022

Renaște cultura pe Calea Griviței: A început Festivalul de Teatru Independent "Undercloud"

Calea Griviței redevine un reper pe harta culturală a Sectorului 1. Până în data de 19 iunie, inclusiv, iubitorii de cultură sunt așteptați la spectacolele organizate de către Primăria Sectorului 1 în cadrul celei de-a XV-a ediții a UNDERCLOUD - Festival de Teatru Independent de Orice.

Pentru că și-a propus revitalizarea din punct de vedere cultural a zonei Calea Griviței, Primăria Sectorului 1 organizează cinci spectacole de referință în cadrul acestui festival.

Primul eveniment organizat de către Primăria Sectorului 1 în cadrul festivalului a fost chiar spectacolul de deschidere care a avut loc în data de 13 iunie 2022, începând cu ora 21:00. Este vorba despre spectacolul de teatru "Nunta", performance stradal care i-a cucerit pe iubitorii de teatru prezenți prin îmbinarea tărâmului realistic cu cel fantastic, un joc de întâlnire dintre conștient și subconștient, la care nuntașii au fost chiar participanții la eveniment. Acest spectacol poate fi revăzut în ultima zi de festival, pe data de 19 iunie, de la ora 18.30.

În fiecare zi, între 13 și 19 iunie, pe trotuarul din fața Griviței 53 – NOW  are loc un performance de pictură cu Mirela Trăistaru. Artista va face din pictură o lucrare – spectacol care va fi expusă la Gala Undercloud în ultima zi a festivalului, lucrare de 2/5m.

În această seară, începând cu ora 21:30, vă așteptăm la spectacolul "Dans: Intimacies-" care va avea loc la Teatrul Dramaturgilor. La acest spectacol, 10% dintre locuri  vor fi rezervate exclusiv și gratuit locuitorilor Sectorului 1. Aceștia trebuie să își rezerve locul, în prealabil, pe adresa de e-mail festival@undercloud.ro și vor avea acces la spectacol pe baza  cărții de identitate, după principiul primul venit, primul servit.

Puteți consulta calendarul complet de desfășurare al festivalului pe site-ul oficial al evenimentului: https://www.undercloud.ro/. Menționăm că programul poate suferi modificări, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Primăria Sectorului 1 vă va ține la curent zilnic cu desfășurarea acestui eveniment.



Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro