Data: 01.08.2022

Edilul Sectorului 1 solicită sprijinul cetățenilor pentru deschiderea parcării de sub Pasajul Basarab

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, face apel la cetățenii care locuiesc în zona Nicolae Titulescu - Banu Manta să o susțină în demersul de deschidere a parcării de sub Pasajul Basarab, închisă de mai bine de 10 ani.

Consiliul General al Municipiului București a respins, în ședința din 29 iulie 2022, cu 24 de voturi "pentru" și 25 de "abțineri", Proiectul de hotărâre privind transmiterea din administrarea CGMB în administrarea Consiliului Local al Sectorului 1, a parcajului suprateran exterior, sub pasaj Basarab aferent obiectivului de investiții "Pasaj rutier denivelat superior Basarab", în vederea derulării de lucrări de mentenanță și întreținere.

"PNL a votat în împotriva deschiderii parcării de sub Pasajul Basarab și transformarea acesteia în parcare de reședință pentru 65 de rezidenți din zonă. Deși au promis că vor vota... Au blocat totul din nou. Fără motiv, fără argument. Reamintesc că această parcare stă închisă de mai bine de 10 ani iar eu am reușit la începutul anului să obțin toate avizele pentru deschiderea ei. Avem nevoie doar de acordul PMB pentru a deschide parcarea. Iar PNL face ce știe mai bine. Blochează tot fără argumente," a declarat Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 va participa la următoarea ședință a Consiliului General pentru a susține acest proiect și invită locuitorii din apropierea Pasajului Basarab să i se alăture în acest demers.

"Fac un apel la cetățeni și îi rog pe rezidenții din zona podului Basarab care așteaptă de ani de zile să fie deschisă parcarea să vină alături de mine la următoarea ședință de la PMB ca să vadă cu ochii lor ipocrizia și cinismul consilierilor care ne blochează proiectele comunității. Ceea ce fac consilierii PNL la nivel de București este o bătaie de joc la adresa comunității," a mai afirmat primarul Sectorului 1.




Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro