Data: 05.10.2022

Punem la dispoziția locuitorilor Sectorului 1 informații complete și actualizate despre Programul “Termoficare de la Soare”

Ești locuitor al Sectorului 1? Ai în proprietate o locuință într-un bloc reabilitat termic? Îți dorești ca imobilul în care stai să intre în programul "Termoficare de la Soare", derulat de Primăria Sectorului 1, prin care se obține stabilitate și independență energetică  prin intermediul pompelor de căldură și a panourilor fotovoltaice?

În spiritul transparenței care ne caracterizează, începând de astăzi, pe site-ul www.primariasector1.ro regăsești informații complete și la zi despre programul "Termoficare de la Soare". Pe pagina de internet a instituției noastre gășești răspunsuri la majoritatea întrebărilor pe care ți le pui cu privire la "Termoficare de la Soare": În ce constă programul?; Ce imobile pot intra în program?; Care sunt avantajele pentru tine și familia ta dacă se implementează în blocul în care locuiești?; Trebuie să mă debranșez de la Termoenergetica ca să intru în acest program?; Există vreun risc pentru terasa sau acoperișul imobilului prin folosirea acestei soluții de încălzire?;  Cum se intră în program și care sunt actele necesare pe care trebuie să le depun la primărie? Care sunt blocurile din Sectorul 1 care au intrat deja în program, prin încheierea contractului de mandat? Din ce bani va fi finanțat programul? Care sunt etapele parcurse de primărie până în prezent?  Ce mai trebuie aprobat în Consilul Local al Sectorului 1 pentru a putea trece efectiv la montarea pompelor de căldură și a panourilor fotovoltaice la blocuri? etc.

Informațiile de pe site-ul Primăriei Sectorului 1 referitoare la programul "Termoficare de la Soare", vor fi actualizate periodic pentru ca cetățenii din această zonă administrativă să cunoască în timp real stadiul derulării programului și eventualele modifcări pe care acesta le va suferi.

În plus, punem la dispoziția locuitorilor Sectorului 1 și numărul de telefon al Direcției Investiții 021/314.20.92, unde pot suna în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul orar 08:30-16:30, pentru a afla informații despre Programul "Termoficare de la Soare".

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro