Data: 28.03.2023

Sectorul 1 fără buget votat în Consiliul Local, prima grădiniță rămâne fără curent electric. “PNL-PSD, votați sau plecați acasă!”

În Sectorul 1 se resimt primele efecte nefaste ale nevotării bugetului pe anul 2023 de către Consiliul Local. Începând de luni, 27 martie 2023, ora 10:00, firma de electricitate a oprit alimentarea cu curent electric  a grădiniței Colegiului Național de Muzică "George Enescu" de pe strada Frumoasă nr. 24.

"Apar primele efecte grave ale iresponsabilității consilierilor PNL-PSD care refuză de două luni să voteze proiectul de buget pentru anul 2023. Firma de electricitate a oprit ieri, la ora 10.00, alimentarea la grădinița Colegiului Național de Muzică "George Enescu" de pe strada Frumoasă nr. 24. Probabil în perioada imediat următoare vom avea și alte întreruperi de utilități la unitățile de învățământ sau la spitalele pe care le finanțăm în Sectorul 1. Asta fac Ciucă și Ciolacu în cel mai important sector al Capitalei. Șantajează cetățenii fiindcă nu mai pot fura pentru partidele lor", a precizat primarul Clotilde Armand  într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Edilul Sectorului 1 a convocat din nou  pentru marți, 28 martie 2023, începând cu ora 10:00, o ședință ordinară a Consiliului Local Sector 1 în care, printre proiectele aflate pe ordinea de zi se află și proiectului bugetului pentru anul 2023. Primarul Clotilde Armand face un apel la responsabilitate din partea consilierilor și la oprirea sabotajului pe care îl practică la adresa comunității locale:

 "Stimați consilieri, opriți sabotajul pe care îl practicați la adresa comunității locale. Ce ați făcut în acest an este deja prea mult, problemele copiilor, ale persoanelor asistate și ale bătrânilor nu trebuie aduse în războiul politic. Este imoral și inuman! Este timpul ca în ședința de astăzi, mai mult ca oricând, să dați dovadă de responsabilitate și de respect față de votul oamenilor. Refuzați de 2 luni să votați bugetul Sectorului  1 fără să aveți niciun argument, niciun amendament nicio propunere. Oamenii nu v-au votat să faceți circ și conferințe de presă la ședințele Consiliului Local, ci să vă aduceți aportul la reconstruirea și dezvoltarea Sectorului 1. Aveți plângeri penale nominale pentru mizeria pe care o faceți comunității. De furat nu mai puteți fura. Ajunge. Nu vă merge nici cu șantajul, nici cu televiziunile cumpărate de voi. Votați bugetul sau plecați acasă!", a mai afirmat primarul, Clotilde Armand.


Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro