Data: 13.04.2023

Clotilde Armand: “Antena 3 și RTV au mintit în legătură cu «fraudarea» alegerilor. Noi mergem mai departe cu reconstrucția Sectorului 1 și curățenia după administrațiile anterioare”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a afirmat într-o postare pe pagina de Facebook că a sosit vremea adevărului în legătură cu "fraudarea" alegerilor de la Sectorul 1, odată cu infirmarea de către Tribunalul București a campaniei de intoxicare purtată ani la rând de "presa" cumpărată la kilogram de  PNL&PSD.

"După ani de zile de minciuni și intoxicări ale «presei» cumpărată la kg de PNL&PSD a sosit și vremea adevărului. Realizatorii A3 și RTV trebuie să dea dezmințiri pentru felul în care au manipulat publicul și au mintit in legatura cu «fraudarea» alegerilor de la Sectorul 1. Vor urma și alte procese cu alte televiziuni abonate până de curând la banii Sectorului 1", a afirmat primarul Sectorului 1.

Totodată, edilul Clotilde Armand a mai precizat că, împreună cu echipa sa, va continua să deruleze programul de reconstrucție a Sectorului 1 și să facă curățenie după administrațiile anterioare.

"V-am mai zis că nu ne lăsăm intimidați de aparatul de linșat PNL&PSD și continuăm să ne facem treaba într-un mod onest. Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care n-au căzut în capcana manipulării. Mergem mai departe și ne vedem de obiective: reconstrucția Sectorului 1 și curățenie după administrațiile anterioare", a mai precizat Clotilde Armand.



Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro