Data: 11.12.2023

Informații în timp real despre asfaltarea și modernizarea străzilor într-un singur loc. Am lansat site-ul www.strazilesector1.ro

Locuitorii Sectorului 1 au, începând de astăzi, la dispoziție site-ul www.strazilesector1.ro de unde pot afla informații în timp real despre cel mai amplu program de asfaltare și modernizare a străzilor din istoria recentă a Sectorului 1.

Astfel, comunitatea locală poate afla de aici informații la zi despre stadiul lucrărilor pe străzile pe care Primăria Sectorului 1 le are în administrare, ce artere au fost modernizate sau se află în stadiu de execuție, câte străzi sunt blocate în Consiliul Local și câte sunt în faza de proiectare.

"În urmă cu doi ani am demarat cel mai ambițios proiect de asfaltare și modernizare a aproximativ 1.000 de străzi din Sectorul 1. Știți foarte bine ce am găsit aici, drumuri de pământ, acolo unde s-a construit haotic, și artere situate în zonele centrale care nu mai văzuseră asfaltul de peste un deceniu. Nu putem dezvolta comunitatea fără străzi asfaltate, fără canalizare, fără iluminat public etc. Principalii inamici pentru demararea acestor lucrări au fost consilierii PNL și PSD din Consiliul Local, cei care au tăiat de fiecare dată din bugetul investițiilor și se opun, în mod repetat și în disprețul cetățenilor, proiectelor de modernizare completă a unor străzi. Avem aproape 30 de proiecte de modernizare a unor străzi care sunt blocate, în acest moment, în Consiliul Local. Lucru care este de neînțeles pentru orice locuitor al Sectorului 1", a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Cetățenii Sectorului 1 care consideră că strada pe care locuiesc trebuie să fie asfaltată cu prioritate, sunt rugați să acceseze site-ul www.strazilesector1.ro  și să ne transmită fotografii cu starea în care se află aceasta. Specialiștii Primăriei Sectorului 1 le vor analiza și vor stabili planul de intervenție.

"Opiniile tuturor locuitorilor sunt importante pentru noi. Dar cel mai important lucru este să veniți la ședințele Consiliului Local, să le transmiteți celor din PSD și PNL să lase jocurile politice și să  voteze aceste investiții necesare pentru comunitatea noastră", a mai precizat primarul Clotilde Armand.
     


Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro