Data: 16.12.2015

Concert extraordinar: Johan Strauss Ensemble la Primăria Sectorului 1

Sectorul 1 devine polul distracției din Capitală în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Primăria Sectorului 1 le-a pregătit melomanilor bucureșteni un concert eveniment marca Johan Strauss Ensemble în cadrul proiectului "Capitala Bucuriei". Concertul va avea loc în parcarea Primăriei Sectorului 1, din Bulevardul Banu Manta nr. 9,  în ziua de 20 decembrie 2015, începând cu orele 19.00.

Anul acesta, Johan Strauss Ensemble va încânta auditoriul cu lucrări muzicale faimoase. Magia valsului vienez, colindele de Crăciun și cântecele de iarnă vor fi ingredientele care vor transforma acest spectacol într-o experiență muzicală de înaltă ținută. Atracţia concertelor susţinute de orchestra austriacă se datorează, în mare parte, magnetismului dirijorului  Russel McGregor, astăzi concertmasterul Palatului Schonbrunn din Viena.

"În acest an le-am pregătit melomanilor din Sectorul 1, și nu numai, o serie de concerte de înaltă ținută. Capul de afiș al evenimentului îl constituie concertul celebrei orchestre austrice  Johan Strauss Ensemble, care va aduce magia vieneză la București. Locuitorii Sectorului 1 sunt invitați în fiecare seară, începând din 18 decembrie până în ajunul Crăciunului, să întâmpinăm împreună Nașterea Domnului", a declarat Viceprimarul Sectorului 1, Vasile Moțoc.

Direcția 5 deschide balul

Concertul Johan Strauss Ensemble nu este singura surpriză muzicală pregătită melomanilor de Primăria Sectorului 1 în perioada sărbătorilor de iarnă. Între 18 și 24 decembrie, începând cu orele 19.00, în parcarea din fața Primăriei Sectorului 1 vor avea loc o serie de concerte pe toate gusturile. Direcția 5, Naidin, concerte folk, pop, muzică populară, sunt numai câteva dintre ingredientele distracției pregătite de organizatori locuitorilor Sectorului 1, și nu numai. În plus, începând cu orele 11:00 au loc spectacole pentru copii, în prezența lui Moș Crăciun și a unor personaje de poveste.

Programul  de seară al concertelor este următorul:

18 decembrie → orele 19:00 – Concert extraordinar al trupei Direcția 5/ în deschidere trupa de cover
                       → orele 20:00 - Concert Bandidos
19 decembrie → orele 19:00 - Concert de muzică populară cu Ansamblul Oltenași și Oltencuțe
                      → orele 20:00 - Concert de muzică populară Emilia Dorobanțu
                      → orele 21:00 -  Concert de muzică populară Paul Ananie
20 decembrie → orele 19:00 - Concert extraordinar Johan Strauss Ensemble
                       → orele 20:00  - Concert trupa Vivo
21 decembrie → orele 19:00 - Seară Folk cu Mircea Bodolan, Maria Gheorghiu și Zoltan Butuc
22 decembrie → orele 19:00 - Concert Bandidos
                      → orele 20:00 - Concert Brigitta&Full House
23 decembrie → orele 19:00 - Concert Adrian Naidin &Band
                      → orele 20:00 - Concert Cristiana Radu
24 decembrie → orele 19:00 - Spectacol de Ajun susținut de Corul Seminarului Teologic.
 



Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică
Tel. fix: 021/222.36.24
E-mail: presa.primaria1@gmail.com