Data: 29.05.2019

Laptopuri pentru elevii premianți la faza națională a olimpiadelor școlare acordate de către Primăria Sectorului 1

Premierea elevilor meritoși va fi realizată de Primarul Dan Tudorache în cadrul unei festivități organizate în această seară la Ateneul Român

Cei mai buni elevi din cadrul școlilor din Sectorul 1 vor fi premiați de către Primarul Dan Tudorache în cadrul unei ceremonii care va avea loc în această seară, începând cu ora 18:00, la Ateneul Român. Evenimentul, intitulat " 1 iunie – Ziua Copilăriei", este organizat de către Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Cu această ocazie 35 de elevi de ciclu gimnazial din unitățile de învățământ din Sectorul 1, care au obținut, în anul școlar 2018 – 2019, locul I, II sau III la faza națională a olimpiadelor recunoscute de către Ministerul Educației Naționale, vor primi câte un laptop din partea Primăriei Sectorului 1. Acordarea acestor premii a fost aprobată în unanimitate de către Consiliul Local Sector 1.

"În Sectorul 1 premiem performanțele elevilor noștri în toate domeniile. Fie că vorbim de cei mai buni elevi la limba română sau limbi străine, informaticieni, matematicieni sau artiști, consider că valoarea și munca susținută trebuie apreciate și răsplătite așa cum se cuvine. Cei mai buni elevi din comunitatea noastră sunt o mândrie pentru noi toți și este datoria administrației locale să le recunoască și să le stimuleze eforturile", afirmă Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.



Serviciul Imagine și Relații cu Mass-Media
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: presa.primaria1@gmail.com