Data: 19.11.2020

Se suspendă activitatea de lucru cu publicul la sediul Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Sector 1 din Piața Amzei nr.13

Începând de luni, 23.11.2020, până în data de 11.12.2020 va fi suspendată activitatea de lucru cu publicul la sediul Direcției Generale de Taxe și Impozite Locale (DGITL) Sector 1 din Piața Amzei nr.13. Măsura a fost adoptată pentru prevenirea infectărilor cu noul Coronavirus.

Menționăm că programul de lucru cu publicul al casieriilor DGITL Sector 1  situate în Calea Griviței nr. 208, str. Pajurei nr. 13 și Bd. Banu Manta nr. 9 rămâne nemodificat. 

În acest context orice document, cerere sau declarație, se poate transmite prin:
- accesarea site-ului PCUe (Punctul de Contact Unic electronic) - https://edirect.e-guvernare.ro/ ;
- e-mail, pentru contribuabilii persoane fizice: secretariat_pf@impozitelocale1.ro, iar pentru contribuabilii persoane juridice: secretariat_pj@impozitelocale1.ro;
- fax, la nr. 021/312.72.40;
- poștă.

În ceea ce privește certificatele de atestare fiscală solicitate în mediul on-line,  acestea se vor elibera astfel:
- prin accesarea site-ului PCUe (https://edirect.e-guvernare.ro/);
- în cazul în care certificatul de atestare fiscală este necesar la notariat, solicitarea se va face de către Notarul Public în baza protocolului de colaborare încheiat între DGITL Sector 1 și Camera Notarilor Publici București.

Toate modelele de cereri și tipizate se găsesc pe site-ul www.impozitelocale1.ro. La orice cerere transmisă, se va lăsa și un număr de telefon pentru contact.

Mai multe amănunte pe această temă pot fi obținute la numerele de telefon  021/314.61.49, pentru persoane fizice și 021/311.91.08, pentru persoane juridice.


Alte modalități de plată

Pentru reducerea birocrației, Primăria Sectorului 1 pune la dispoziția contribuabililor modalități diverse și moderne de plată:
- prin intermediul site-ului ghiseul.ro – pe bază de utilizator și de parolă (vă puteți crea singuri cont) –  persoane fizice si persoane juridice;
- prin intermediul serviciului de Internet Banking oferit de orice bancă din România;
- prin Ordin de Plată sau Mandat Poștal care se completează astfel: Cod fiscal: 12293095; Beneficiar: Direcția Generală Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 al Municipiului București; Banca: Trezoreria Sector 1 (cod BIC/SWIFT: TREZROBU); pentru persoane juridice cont IBAN conform https://impozitelocale1.ro/conturiPJ.html; pentru persoane fizice cont IBAN conform  https://impozitelocale1.ro/conturiPF.html.