Data: 24.06.2021

Primarul Sectorului 1 va verifica modul de stabilire a tarifelor practicate de Romprest pentru serviciile de salubrizare din 2011 și până în prezent

Primarul Sectorului 1 a fost împuternicit de către Consiliul Local al Sectorului 1, în ședința din data de 24 iunie 2021, să verifice modul de stabilire a tarifelor pentru activitățile specifice serviciului de salubrizare pentru perioada 2011-2021. Potrivit proiectului de hotărâre, această activitate se va realiza prin luarera în calcul numai a costurilor necesare și utile prestării serviciului public de salubrizare pe raza teritorială a Sectorului 1 de către Compania Romprest Service SA conform prevederilor Legii nr. 101/2006 a serviciului de salubrizare a localităților.

"După o muncă de 8 luni de zile, am reușit să-i conving pe consilierii locali de necesitatea unui control strict asupra modului în care Romprest a tarifat, de-a lungul timpului, serviciile de salubrizare de pe raza Sectorului 1. Am introdus acest proiect de hotărâre de mai multe ori pe ordinea de zi și, într-un final, astăzi, a fost votat. Din respect pentru banul public și pentru comunitatea locală, trebuie să plătim prețul corect pentru serviciile pe care le prestează operatorul de salubrizare. Bătaia de joc în ceea ce privește cheltuirea banului public trebuie să ia sfârșit", a declarat, în cadrul ședinței Consiliului Local al Sectorului 1, primarul Clotilde Armand.






Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro