Data: 28.09.2021

Bilanțul primarului Sectorului 1: Am preluat o primărie în pragul falimentului și am reușit să o facem performantă

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a prezentat marți, 28 septembrie, bilanțul activității după 11 luni de la preluarea mandatului: ce s-a realizat în ultimul an și care sunt proiectele aflate în derulare.

Deși alegerile locale au avut loc în data de 27 septembrie 2020, Clotilde Armand a depus jurământul pe 29 octombrie 2020. "Fosta conducere a primăriei a făcut tot posibilul ca eu să nu fiu primar. Contestații peste contestații, procese, intimidări etc. Toate aceste lupte au fost câștigate de mine," a declarat Clotilde Armand, la prezentarea bilanțului.

Bilanțul a fost prezentat pe mai multe capitole: reorganizare, digitalizare, mediu, școli, spitale, străzi, urbanism, social, salubrizare, reabilitare blocuri, piețe și  parcuri.

"Pot să vă spun că am preluat o primărie în pragul falimentului și am reușit să o facem performantă în mai puțin de un an de zile. Am reușit ceea ce nu a făcut nicio primărie din România: reorganizarea instituției în mai puțin de 6 luni de zile de la preluarea mandatului, trimiterea în judecată a funcționarilor certați cu legea, renegocierea contractelor, tăierea de sporuri ilegale, stoparea finanțării presei apropiate de unele partide politice cu bani publici, un serviciu de urbanism corect și o primărie deschisă tuturor cetățenilor – transparentă. Pe scurt: am reușit să facem curat! La propriu. Din interior. Însă nu ne-am adunat aici să vorbim despre trecutul urât, ci despre investiții și despre viitor", a declarat Clotilde Armand.

Întreaga prezentare a bilanțului poate fi consultată pe site-ul Primăriei Sectorului 1.





Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro