Data: 31.01.2022

Precizări privind închirierea locurilor de comercializare a mărțișoarelor în piețele administrate de Primăria Sectorului 1

Piețele administrate de Primăria Sectorului 1 în care se pot închiria locurile de comercializare a mărțișoarelor și a cadourilor specifice de sezon ("Mărţişor" şi "8 Martie") sunt: Matache, 1 Mai, Domenii, Aviației, Mureș, Pajura și Amzei. Cei care doresc să închirieze aceste locuri trebuie să depună o cerere de închiriere sezonieră. 

Cererea de închiriere sezonieră poate fi obținută astfel:
- de la Registratura Primăriei Sectorului 1, din bulevardul Banu Manta nr. 9;
- descărcată de pe site-ul instituției;
- primită pe e-mail, în urma unui apel telefonic la numărul 0761.112.597, alocat Serviciului de Autorizații de Funcționare și Servicii Publice.

La cererea de închiriere se atașează următoarele documente:
- Cerificat de înregistrare eliberat de către Oficiul Național al Registrului Comerțului- copie conformă cu originalul;
- Certificat constatator (forma lungă) din care să rezulte starea la zi a societății comerciale, întreprinderii individuale, întreprinderii familiale sau a persoanei fizice autorizate (valabilitate 30 zile de la data emiterii) - copie conformă cu originalul.  Acest certificat se poate obtine și on-line;
- Copie BI/CI  administrator, asociat- copie conformă cu originalul;
Cererea împreună cu documentele solicitate se depun la Registratura Primăriei Sectorului 1, din bulevardul Banu Manta nr. 9.

Precizăm că se pot închiria minim patru metri pătrați, iar cererile vor fi soluționate în limita locurilor disponibile. Nu există un numar de locuri, deoarece acesta este în funcție de dimensiunile solicitate pentru a fi închiriate.

De asemenea, menționăm că locurile  de comercializare a mărțișoarelor și a cadourilor specifice de sezon ("Mărţişor" şi "8 Martie"), în piețele administrate de Primăria Sectorului 1, nu se pot închiria la persoane fizice, ci doar către societăți comerciale, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale sau persoane fizice autorizate.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați Serviciul de Autorizații de Funcționare și Servicii Publice, telefon 0761.112.597.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro