Data: 16.06.2022

Centrul de donații pentru refugiații din Ucraina se mută în Bulevardul Mareșal Averescu nr. 17

Refugiații din Ucraina au nevoie în continuare de ajutorul tău! Te așteptăm, și în viitor, să fii solidar cu aceste persoane care au fost nevoite să-și părăsească locuința și țara din cauza unei agresiuni care a provocat, în Europa, cea mai gravă criză umanitară de la cel de-al Doilea Război Mondial.  În Sectorul 1 poți dona în continuare produse de strictă necesitate pentru refugiați, însă într-o nouă locație.

Începând din data de 17 iunie 2022, Centrul de donații pentru refugiații din Ucraina, amenajat de către Primăria Sectorului 1 în Piața Amzei nr. 13, se mută la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1, din Bulevardul Mareșal Averescu nr. 17.

Aici sunt acceptate la donație îmbrăcăminte nouă/nefolosită, produse de igienă (periuță și pastă de dinți, șampon, săpun, șervețele umede și produse pentru nou-născuți), prosoape și/sau pături călduroase sau alimente neperisabile (biscuiți, conserve de carne/pește/pate, apă) etc.

Pentru donații putem fi contactați non-stop la numărul de telefon 0734.454.543 sau, în timpul programului de lucru, la numărul de telefon al Serviciului Administrativ: 021/223.41.90 sau la adresa de e-mail: administrativ@dgaspc-sectorul1.ro.

Mulțumim pentru implicarea ta în sprijinul acestor persoane greu încercate! Haideți să demonstrăm, și pe mai departe, ce înseamnă solidaritatea unei comunități, parte a lumii libere, cu un popor care luptă pentru propria supraviețuire în fața unei agresiuni care încalcă flagrant drepturile omului și pune în pericol securitatea întregii lumi.


Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro