Data: 20.09.2022

Sectorul 1: Linia telefonică gratuită pentru seniori, 0800.800.063, este disponibilă non-stop

Persoanele în vârstă din Sectorul 1 pot apela, la orice oră și în orice zi, linia telefonică gratuită și confidențială, 0800.800.063. Începând cu această săptămână, programul serviciului TelVerde "Persoane Vârstnice" este disponibil non-stop, de luni până duminică.

La numărul de telefon 0800.800.063, persoanele în vârstă stau de vorbă cu un operator specializat care îi ascultă și îi îndrumă către soluții adecvate nevoilor lor de informare, consiliere, sprijin practic sau emoțional. Linia poate fi accesată și de cei care doresc să semnaleze un abuz sau o situație dificilă a unui vârstnic.

Serviciul este pus la dispoziție de către Primăria Sectorului 1, prin Complexul Multifuncțional Caraiman și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1.

"În Sectorul 1 oferim servicii sociale complete pentru persoanele vârstnice. Prin DGASPC Sector 1, am mărit numărul de centre de zi pentru seniori și am extins activitatea acestora. De asemenea, le oferim o gamă largă de servicii medicale gratuite prin Complexul Multifuncțional Caraiman. Pentru a fi în permanență la dispoziția acestora, am decis ca linia telefonică gratuită dedicată persoanelor în vârstă să poată fi apelabilă la orice oră. Specialiștii noștri vor fi la capătul celălalt al firului pentru a acorda asistență și sprijin," a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.




Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro