Data: 19.09.2022

Precizări cu privire la informațiile apărute în spațiul public referitoare la raportul Curții de Conturi

În legătură cu informațiile apărute în spațiul public, publicate de un partid politic, privind cel mai recent raport al Curții de Conturi, Serviciul Imagine și Cultură a fost împuternicit să facă următoarele precizări:

În spiritul transparenței și pentru corecta informare a opiniei publice, Primăria Sectorului 1 a publicat integral, pe site-ul instituției, decizia Curții de Conturi, încă în data de 11 august 2022. 

Nu există presupuse ''ilegalități'', așa cum fals sunt prezentate în mass-media, și nu există niciun prejudiciu. Curtea de Conturi a dispus mai multe măsuri și a făcut recomandări care urmează să fie duse la îndeplinire de Primăria Sectorului 1.

"PNL escaladează politic un non-subiect pentru a distrage atenția de la criza energetică- la Sectorul 1, liberalii au respins în mod repetat programul Termoficare de la soare- de la scandalul banilor dați de la subvenția de stat către televiziuni și site-uri de casă și de la împrumutul de 300 milioane euro acordat firmei Blue Air," a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.



Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro