Data: 16.02.2023

Proiectul de buget al Sectorului 1 și modernizarea a 12 străzi nu au fost avizate de comisiile Consiliului Local. “PSD-PNL s-au coalizat din nou împotriva comunității locale”

Proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului general al Sectorului 1 nu a mai fost introdus joi, 16 februarie 2023, pe ordinea de zi a Consiliului Local Sector 1 deoarece nu a fost avizat de comisiile de specialitate. Situație similară în cazul lucrărilor de modernizare și reabilitare a 12 străzi și a investițiilor care urmează să fie făcute din fonduri europene, prin PNRR, la "Ansamblul de locuințe sociale din șoseaua Odăii nr. 3-5."

"Coaliția PSD-PNL de la Sectorul 1 acționează fățiș împotriva comunității locale. Au intrat în campanie electorală încă de anul trecut și blochează din nou toate proiectele pe care le-am demarat, așa cum s-a întâmplat cu voucherele anticriză și cu programul Termoficare de la Soare.  Asta fac acum cu proiectul de buget, cu lucrările de reabilitare și modernizare a celor 12 străzi și cu ansamblul de locuințe sociale din șoseaua Odăii nr. 3-5. Nu este o surpriză pentru noi, anul trecut au întârziat nejustificat aprobarea bugetului, timp de 10 ședințe. Voi reveni cu aceste proiecte pe ordinea de zi a Consiliului Local, deoarece avem nevoie rapid de reabilitarea infrastructurii rutiere și urbane. Invităm cetățenii care locuiesc pe străzile ale căror lucrări de modernizare au fost respinse să vină în următoarea ședință de consiliu local pentru a-și exprima opinia în legătură cu oportunitatea acestor investiții," a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Comisiile de specialitate ale Consiliului Local Sector 1 nu au avizat astăzi proiectele privind documentația de avizare a lucrărilor de intervenții și a indicatorilor tehnico-economici pentru străzile: Elena Clucereasa, Islaz, Panait Istrati, Gherghel Paraschiva, Virgil Pleșoianu, Costache Sibiceanu, Butuceni, Intrarea Godeni, Volumului, Craiovei, Pinului și Frasinului.

Pe de altă parte, Consiliul Local Sectorul 1 a aprobat documentația de avizare a lucrărilor de intervenții și indicatorilor tehnico-economici pentru străzile Elena Pleșoianu și Dumitru Zosima.


Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro