Data: 11.04.2023

Am derulat o amplă campanie de curățenie în Cartierul Henri Coandă. “Acest cartier a fost mereu abandonat de fostele administrații”

Primăria Sectorului 1 a derulat în ultima lună o amplă campanie de curățenie în Cartierul Henri Coandă din această zonă administrativă. Au fost salubrizate două terenuri foarte mari, care însumau o suprafață totală de aproximativ 30.000 metri pătrați. În concret, au fost încărcate și transportate din această zonă 90 de camioane cu peste 1.600 metri cubi de gunoi.

În plus, deșeurile menajere au fost colectate separat, iar terenurile au fost nivelate cu pământ, pentru redarea unei forme corespunzătoare și curate.

"Cartierul Henri Coandă a fost mereu abandonat de fostele administrații locale. Această zonă a fost un exemplu perfect de declinare a responsabilității deoarece din punctul de vedere al competențelor atribuțiile sunt împărțite între Sectorul 1, Capitală și Voluntari. Am pus capăt acestei stări de fapt. Am cerut Poliției Locale să ia rapid măsuri. În urmă cu o lună am început o amplă campanie de curățenie în acest cartier", a precizat primarul Clotilde Armand într-o postare pe pagina de Facebook.

Primăria Sectorului 1 reamintește locuitorilor din această zonă administrativă că au la dispoziție pentru semnalarea neregulilor din sector numărul de telefon al Poliției Locale Sector 1: 021.9540, disponibil 24/7.





Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro