Data: 25.04.2023

Lucrăm intens la înfrumusețarea spațiilor verzi. “Schimbăm înfățișarea Sectorului 1, cartier cu cartier, stradă cu stradă”

Primăria Sectoruluiu 1 a demarat un amplu program de amenajare a spațiilor verzi și a aliniamentelor stradale din această zonă administrativă. În prezent lucrările de amenajare a spațiilor  verzi sunt în plină desfășurare în Piața Victoriei, iar acestea vor continua pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, la intersecție cu Bulevardul Lascăr Catargiu, în  zona Muzeului Antipa, la Guvern și la intersecția Calea Victoriei cu Strada Buzești.

Totodată, echipele Administrației Domeniului Public lucrează și în alte zone din Sectorul 1: pe Strada Ficusului, în zona Pasajului Basarab, în Rondul de la Piața Presei și în intersecția Străzilor Câmpinița cu Apicultorilor.

"Schimbăm înfățișarea Sectorului 1, cartier cu cartier, stradă cu stradă. În ultimele zile, echipele ADP au lucrat intens la înfrumusețarea spațiilor verzi și aliniamentelor stradale. În ultima lună, am plantat aproape 800 de arbori (aproximativ 380 de magnolii care dau un farmec aparte Sectorului 1)", a precizat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, într-o postare pe pagina de Facebook.

Reamintim locuitorilor că au la dispoziție aplicația ADP Sector 1, disponibilă în magazinele iOS și Android, sau pe site-ul https://sesizari.adp-sector1.ro  - Demersuri online – Hartă Sesizări pentru a semnala spațiile verzi deteriorate și care necesită lucrări de reamenajare.
  


Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro