Data: 04.08.2023

Persoanele care au optat să primească în numerar stimulentele financiare sunt așteptate la casieria Primăriei Sectorului 1

Primăria Sectorului 1 a finalizat analiza tuturor cererilor de acordare a stimulentelor financiare în cadrul programului de combatere a crizei energetice.

Persoanele care au optat să primească în numerar aceste stimulente și nu s-au prezentat încă la casieriile Primăriei Sectorului 1, din diverse motive, sunt așteptate la   casieria Primăriei Sectorului 1 din Bulevardul Banu Manta nr. 9. Casieria va fi deschisă luni- vineri, între orele 08.30- 16.00.

Menționăm că Primăria Sectorului 1 a început, în urmă cu două săptămâni, să acorde stimulentele financiare în cadrul programului de combatere a crizei energetice persoanelor care au optat pentru transfer bancar.

În această săptămână, Poșta Română a început să acorde stimulentele financiare și persoanelor care au optat pentru primirea acestora prin mandat postal.

Pentru mai multe informații, persoanele interesate pot suna la numărul de telefon: 021/222.57.46 sau pot consulta site-ul www.primariasector1.ro, pe care îl vom actualiza permanent.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro