Data: 07.08.2023

Primăria Sectorului 1 a început lucrările de asfaltare pe Străzile Nuferilor și Bujorului

Programul de asfaltare, modernizare și reabilitare a infrastructurii rutiere continuă în Sectorul 1. Administrația locală a demarat astăzi, 7 august 2023, lucrările pe străzile de pământ Nuferilor și Bujorului.

Aceste artere fac parte dintr-un program amplu pe care Primăria Sectorului 1 l-a demarat în vara acestui an și prin care își propune să aducă toate străzile din această zonă administrativă să fie demne de o capitală europeană.

"Am demarat astăzi lucrările pe străzile de pământ Nuferilor și Bujorului. Aceste artere, dar și nevoile comunității din această zonă, au fost ignorate de fostele administrații locale. A fost multă birocrație, am realizat documentații uriașe pentru a începe aceste lucrări, dar am obținut într-un timp record toate avizele. Asfaltarea ulițelor de pământ și modernizarea străzilor care nu au mai văzut asfalt în ultimii 15 ani, aflate într-o stare avansată de degradare, sunt o prioritate pentru mine", a declarat, într-o postare pe pagina de Facebook, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

În acest moment, Primăria Sectorului 1 se află în stadii avansate de întocmire a Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție (DALI) pentru peste 150 de străzi care necesită urgent lucrări: "Avem în curs de elaborare Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenție (DALI) pentru străzi care necesită urgent lucrări asfaltare și modernizare. Trebuie să știți că o parte dintre aceste proiecte sunt blocate, din motive politicianiste, de majoritatea PNL-PSD din Consiliul Local Sector 1", a mai precizat primarul Clotilde Armand.

Primăria Sectorului 1 continuă să își îndeplinească angajamentul de a investi și construi în acest sector, dar și de a moderniza și revitaliza infrastructura.



Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro