Data: 01.09.2023

Am finalizat reabilitarea termică la încă 28 de blocuri. “Schimbăm radical înfățișarea cartierelor din Sectorul 1”

Primăria Sectorului 1 continuă derularea programului de reabilitare termică a blocurilor din această zonă administrativă. De la începutul anului și până în prezent am finalizat lucrările de anvelopare la 28 de blocuri, iar la un imobil lucrările de reabilitare termică sunt în plină desfășurare. În cursul anului trecut aproximativ 60 de blocuri din Sectorul 1 au fost reabilitate termic.

Astfel, clădirile incluse în acest program devin performante energetic și cu un aspect urbanistic plăcut, iar locatarii din aceste imobile plătesc facturi considerabil mai mici la întreținere.

"Reabilitarea termică nu aduce doar facturi mici la întreținere, ci schimbă radical înfățișarea cartierului în care locuim. Am cerut specialiștilor primăriei să acorde o atenție sporită calității lucrărilor de anvelopare realizate și să verifice cu strictețe modul în care constructorii își îndeplinesc obligațiile contractuale. De la bugetul local al Sectorului 1 nu vom mai plăti bani pe lucrări care nu îndeplinesc standardele de calitate așa cum s-a întâmplat în timpul fostelor administrații", a declarat primarul Sectorului 1 Clotilde Armand.



Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro