Data: 12.09.2023

Construim un bazin olimpic ultramodern la Colegiul Tehnic “Media”. Contractul pentru execuția lucrărilor a fost semnat astăzi

Sectorul 1 va avea un bazin olimpic ultramodern unde sportivii care practică înotul de performanță  se vor putea antrena și vor putea participa la întreceri în cele mai bune condiții. Primăria Sectorului 1 a semnat astăzi, 12 septembrie 2023, contractul pentru proiectarea și construirea bazinului olimpic acoperit de la Colegiul Tehnic "Media", din strada Jiului nr. 163, în apropierea Bulevardului Poligrafiei. Valoarea totală a contractului este de 37,1 milioane lei fără TVA, iar termenul de finalizare al acestei investiții este de 24 de luni.

Vorbim despre un bazin cu 10 culoare, dotat cu tot ceea ce este necesar pentru a putea găzdui competiții de top. Terenul pe care va fi realizată investiția are o suprafață de 13.000 mp. Baza sportivă va avea vestiare, saune, grupuri sanitare, dușuri, cabinet medical etc. Tribunele de la etajul întâi vor avea o capacitate de 939 de persoane.

"Pentru a face performanță la cel mai înalt nivel este nevoie de talent și multă muncă, dar și de sprijin din partea autorităților. Acest lucru se face prin investiții publice în bazine moderne, dotate la standarde europene. Așa cum facem noi la Sectorul 1", a declarat primarul  Clotilde Armand.

Investiția mai presupune amenajarea de alei pietonale, alei de acces auto, 70 de locuri de parcare pentru autovehicule și 6 locuri pentru autocare.

"Împreună cu specialiștii noștri mă voi asigura că vor fi respectate termenele de execuție și toate standardele de calitate", a mai precizat edilul Sectorului 1.

           

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro