Data: 08.11.2023

Implementăm Strategia Smart City a Sectorului 1 cu fonduri europene. Spune-ți părerea despre calitatea serviciilor publice și ce ți-ai dori să schimbăm!

Sectorul 1 va avea în premieră pentru această zonă administrativă o Strategie Smart City, care va permite derularea de proiecte prietenoase cu mediul și digitalizarea administrației locale pentru a oferi servicii publice de calitate comunității locale.

Această Strategie va fi implementată prin intermediul proiectului cu finanțare europeană "Transpunerea în practica a principiilor bunei guvernări la nivelul Sectorului 1 al Municipiului București prin implementarea Strategiei de management si dezvoltare instituțională a Primăriei Sectorului 1 al Municipiului București (SMDI) pentru perioada 2022-2023".

Primăria Sectorului 1 este o administrație consultativă care elaborează principalele proiecte după o consultare prealabilă a locuitorilor și a societății civile.

Așa procedăm și în cazul elaborării Strategiei Smart City 2024-2030, care se bazează atât pe date statistice și studii, cât şi pe opiniile comunității locale. Pentru ca Strategia să răspundă cât mai bine nevoilor și așteptărilor cetățenilor, invităm locuitorii Sectorului 1 să completeze, până la data de 14 noiembrie 2023, următorul chestionar disponibil aici:

https://www.surveymonkey.com/r/WSPQCHM

Prin completarea chestionarului, respondenții sunt invitați să-și spună părerea despre calitatea serviciilor publice din Sectorul 1: sănătate, mediu, curățenie, urbanism, infrastructură etc. și ce ar dori să fie îmbunătățit pentru creșterea standardului de viață în Sectorul 1.

Opiniile membrilor comunității locale sunt esențiale pentru elaborarea corectă a Strategiei Smart City a Sectorului 1. De aceea, vă adresăm rugămintea să completați toate rubricile chestionarului și să folosiți rubrica de comentarii pentru a explica mai bine mulțumirea sau nemulțumirea dumneavoastră.

Menționăm faptul că răspunsul dumneavoastră este anonim şi va fi utilizat strict pentru documentare şi cercetare şi nu va fi folosit în alte scopuri.


Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro