Data: 29.11.2023

Emerging Young Art – artă contemporană la Piața Amzei până pe 27 decembrie 2023. Zeci de tineri artiști îi așteaptă pe locuitorii Sectorului 1 să le admire operele

Primăria Sectorului 1 continuă să îi sprijine pe tinerii artiști aflați la început de carieră. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, îi invităm pe locuitorii Sectorului 1 la o expoziție de artă contemporană care va fi găzduită, până în data de 27 decembrie 2023, în Piața Amzei.

Este vorba de evenimentul Emerging Young Art în cadrul căruia vor fi expuse lucrările de pictură, artă decorativă, multimedia și grafică a zeci de tineri artiști talentați, studenți la master sau proaspăt absolvenți ai Universității Naționale de Arte București.

"Tinerii artiști au nevoie de tot sprijinul nostru pentru ca mesajul lor artistic să ajungă la publicul bucureștean și să fie apreciat la justa lui valoare.  Pentru că în viața unui artist începutul de drum este esențial pentru consacrarea și evoluția lui viitoare, sprijinim în mod deosebit proiectele culturale de calitate derulate, în beneficiul comunității locale, de tinerii artiști, fie că vorbim de elevii din școlile și liceele din Sectorul 1, studenți sau proaspeți absolvenți. Îi aștept pe locuitorii Sectorului 1, dar și pe cei care iubesc arta, în număr cât mai mare în Piața Amzei pentru a admira creațiile deosebite ale acestor tineri artiști talentați", a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Accesul la expoziție este gratuit, iar aceasta va fi deschisă publicului până în data de 27 decembrie 2023, în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 09.30-16:30.  Evenimentul este organizat de către Primăria Sectorului 1.




Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro