Data: 14.01.2022

Punem în dezbatere publică proiectul de buget pentru anul 2022

Primăria Sectorului 1 a pus în dezbatere proiectul de buget general centralizat pentru anul 2022. Acest proiect de buget are la bază investiții în mai multe clădiri istorice aflate într-o stare avansată de degradare, extinderea școlilor, asfaltarea de noi străzi și modernizarea arterelor existente, noi locuri de parcare, reabilitarea unor spații verzi, apă caldă și căldură cu ajutorul pompelor de căldură și a panourilor fotovoltaice în cartierele afectate.

De asemenea, proiectul de buget general centralizat pentru anul 2022 mai prevede reconstruirea unor zone emblematice din Sectorul 1: Piața Matache, Piața 1 Mai și Piața Amzei.

Potrivit legii, în termen de 15 zile de la publicarea bugetului de stat în Monitorul Oficial ordonatorii principali de credite definitivează proiectul bugetului local și îl publică în presa locală, pe pagina de internet sau îl afișează la sediul unității. Locuitorii unităţii administrativ-teritoriale pot depune propuneri sau contestaţii privind proiectul de buget în termen de 15 zile de la data publicării sau afişării acestuia.

Bugetul se aprobă în maxim 45 de zile de la data publicării bugetului de stat în Monitorul Oficial.

Pentru a consulta proiectul de buget pe anul 2022 și lista completă a obiectivelor de investiții puteți să accesați website-ul instituției:  www.primariasector1.ro.

Publicăm în acest anunț : proiectul bugetului general centralizat al subdiviziunii administrativ-teritoriale Sectorul 1 al Municipiului București și lista obiectivelor de investitii- proiect buget anul 2022.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro